Kolejnym i ostatnim w 2017 roku gościem degustacji z udziałem przedstawicieli producentów win będzie Rafael López-Alonso, Export Manager z winnicy David Moreno. Historia rodzinnej winnicy rozpoczęła się na początku XX wieku w słynnym regionie Rioja, a obecny kształt nadali jej David Moreno i jego córki. Podczas degustacji będziemy mogli poznać nie tylko podstawowe czerwone pozycje z tej apelacji, ale również rześkie białe wino ze szczepu viura oraz potężne, popisowe Vobiscum (nowość w naszej ofercie).
Degustacja w Warszawie odbędzie się 21 listopada w restauracji Oliva. Koszt uczestnictwa w wydarzeniu to 90 zł/os. Cena obejmuje kieliszek każdego z prezentowanych win oraz menu degustacyjne. Menu zostanie przygotowane specjalnie na tę okazję przez Łukasza Żuchowskiego szefa kuchni restauracji Oliva.
Lista degustowanych win:
Dowiedz się więcej o producencie David Moreno.
Kup na prezent
Jeżeli chcesz sprawić niespodziankę bliskiej osobie, kup zaproszenie na degustację w prezencie, a my wyślemy zaproszenie w Twoim imieniu (zaproszenie w formie PDF wysyłane drogą e-mail). Wystarczy, że po dokonaniu opłaty prześlesz do nas informację drogą e-mail z danymi osoby (e-mail/telefon), której mamy przekazać zaproszenie.
Wiedza o winie fascynuje i prowokuje do ciągłych poszukiwań. Jest jak podróż, która nigdy nie męczy. Dlatego stworzyliśmy program Warsztatów Wina, dzięki któremu okrążysz winiarski świat w 42 godziny.
Skompletuj wszystkie kursy i zostań winnym ekspertem!
KONTAKT
Masz pytanie, potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami!