Producent: | |
---|---|
Waga: |
|
Najlepiej spożyć do: |
|
Kod produktu: |
|
Biszkopty serowe Parmigiano Reggiano to produkt ROKA, który jest wytwarzany z prawdziwego włoskiego, dojrzewającego 24 miesiące sera Parmigiano Reggiano (20%). Jedną ze szczególnych cech tej odmiany biszkoptów serowych jest słodkawy i aromatyczny smak. Od razu odczuwalna jest też chrupkość, która charakteryzuje wszystkie produkty ROKA. Receptura tego produktu została opracowana wspólnie z konsorcjum sera Parmigiano Reggiano, co oczywiście oznacza, że w naszych biszkoptach serowych używany jest tylko prawdziwy ser Parmigiano Reggiano (ChNP – Chroniona Nazwa Pochodzenia).
Polecane do:
Wina czerwone: Sangiovese, Nero d’Avola, Aglianico
Wina białe: Grüner Veltliner, Sauvignon Blanc
Skład:
mąka pszenna (gluten), tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), olej roślinny (rzepakowy), ChNP ser Parmigiano Reggiano (20%) (mleko), sól. Może zawierać śladowe ilości sezamu.