Zapraszamy Państwa do udziału w wydarzeniu jedynym w swoim rodzaju. Sześciodaniowa kolacja z akompaniamentem sześciu win, które przedstawią i zaprezentują wyjątkowi goście prosto ze Słowenii.
Poza obecnością winiarzy we własnej osobie, wina ze swojego portfolio zaprezentuje osobiście przedstawiciel słoweńskich producentów Damian Buraczewski, który poprowadzi degustację wraz z Małgorzatą Sułek. Nie da się ukryć, że będzie to kolacja degustacyjna jedyna w swoim rodzaju!
Na spotkaniu w BARaWINO w Warszawie, które odbędzie się 4 kwietnia (poniedziałek) o godz. 18:30 będzie można spróbować sześciu win i sześciu dań. Koszt uczestnictwa w wydarzeniu to 280 zł/os. Cena obejmuje kieliszek każdego z prezentowanych win oraz specjalnie dobrane do nich menu degustacyjne. Wszystkie dania zostały opracowane i dobrane przez szefa kuchni BARaWINO Jacka Kuźmickiego.
Lista degustowanych win:
Ducal Sontia Styria 2018
Moro Malvazija Goriska Brda 2020
Ducal Renski Styria rizling 2018
Bordon Evin rosé Słoweńska Istria 2020
Moro Galop Goriska Brda 2016
Bordon Bon d’Or Słoweńska Istria 2016
Każdemu z prezentowanych win będzie towarzyszyć starannie dobrana potrawa w formie degustacyjnej. Przy zapisie prosimy o wybór menu: standardowe lub bezmięsne (rybne).
Degustację połączona z kolacją w Warszawie poprowadzi Małgorzata Sułek. Współprowadzący: Damian Buraczewski. Gośćmi specjalnymi zaś będą sami winiarze ze Słowenii.
Jeżeli chcesz sprawić niespodziankę bliskiej osobie, kup zaproszenie na degustację w prezencie, a my wyślemy zaproszenie w Twoim imieniu (zaproszenie w formie PDF wysyłane drogą e-mail).
Zapoznaj się z regulaminem.
Wiedza o winie fascynuje i prowokuje do ciągłych poszukiwań. Jest jak podróż, która nigdy nie męczy. Dlatego stworzyliśmy program Warsztatów Wina, dzięki któremu okrążysz winiarski świat w 42 godziny.
Skompletuj wszystkie kursy i zostań winnym ekspertem!
KONTAKT
Masz pytanie, potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami!